Xnoizz site: error 500

Something not working? Like to see some additions? A new g33k-code? Post it here...

Moderators: D-vide, busyr

Locked
User avatar
Ivan
BusyR.com Forum Junkie
BusyR.com Forum Junkie
Posts: 1251
Joined: Mon Mar 22, 2004 3:27 pm

Xnoizz site: error 500

Post by Ivan » Wed Aug 27, 2008 8:35 pm

Wie heeft Windows en de laatste Firefox versie 3.0.1? Ga eens naar:
http://www.eo.nl/xnoizz

Werkt dit of krijg je ook een Error 500?

User avatar
busyr
roet
roet
Posts: 4863
Joined: Mon Feb 25, 2002 1:00 am
Location: Leiden
Contact:

Post by busyr » Wed Aug 27, 2008 10:19 pm

Site werkt onder FF 3.0.1 op Ubuntu Linux prima.. maar dat wist je al...

User avatar
Rusp
Serious Bandwidth Consumer
Serious Bandwidth Consumer
Posts: 3792
Joined: Mon Jan 10, 2005 10:11 pm
Location: Huissen
Contact:

Post by Rusp » Wed Aug 27, 2008 11:55 pm

Doet het gewoon hiero met de laatste FireFox

User avatar
tiewrap
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 9376
Joined: Thu May 06, 2004 11:46 am
Location: Leiden
Contact:

Post by tiewrap » Thu Aug 28, 2008 6:26 am

hierro ook..

User avatar
Ivan
BusyR.com Forum Junkie
BusyR.com Forum Junkie
Posts: 1251
Joined: Mon Mar 22, 2004 3:27 pm

Post by Ivan » Thu Aug 28, 2008 6:31 pm

Bedankt heren! Het blijft raar, ik heb het nog steeds, met MS IE heb ik weer geen probleem, dan zie ik de site. Maar Firefox:
* Bent u hier gekomen vanaf een andere pagina van onze website, laat het ons dan weten, zodat we de fout kunnen herstellen. U kunt een e-mail sturen naar webredactie@eo.nl
* Bent u hier terechtgekomen via een link op een andere website, dan is die verwijzing onjuist. Daar kunnen wij helaas niets aan doen. U zou eventueel de webmaster van die site op de hoogte kunnen stellen van het probleem.
Suggesties voor een mogelijk vervolg aan uw tocht:

* Ga naar EO.nl
* Ga naar EO.nl/ronduit
* Ga naar waaromjezus.nl
* Ga naar waaromjezusvoorjou.nl
* Ga naar WerkInDeKerk.nl
* Keer terug naar uw vorige pagina

User avatar
busyr
roet
roet
Posts: 4863
Joined: Mon Feb 25, 2002 1:00 am
Location: Leiden
Contact:

Post by busyr » Sat Aug 30, 2008 1:40 pm

Misschien ff je cache cleanen?

User avatar
DeLeeuweZoon
Serious Bandwidth Consumer
Serious Bandwidth Consumer
Posts: 4962
Joined: Fri Sep 13, 2002 7:38 pm
Location: In mijn nieuwe studiotje!
Contact:

Post by DeLeeuweZoon » Sat Aug 30, 2008 8:16 pm

ik ben nu online met me Wii...
en hij doet et zelfs hier op..

deze browser is trouwens opera bassed, en werkt best aardig :)

groeten, Renger vanaf de Wii!!
"Dus loop nooit geblinddoekt over de straaten!" - thanks voor de tip ouwe!

User avatar
Ivan
BusyR.com Forum Junkie
BusyR.com Forum Junkie
Posts: 1251
Joined: Mon Mar 22, 2004 3:27 pm

Post by Ivan » Sun Aug 31, 2008 10:17 am

Ik heb m'n Temp file onder Windows geschoond, waar moet ik nog meer kijken, bij Firefox?

User avatar
busyr
roet
roet
Posts: 4863
Joined: Mon Feb 25, 2002 1:00 am
Location: Leiden
Contact:

Post by busyr » Mon Sep 01, 2008 3:06 pm

Tools / Options / Privacy / Private Data Settings > en dan in ieder geval Cache aanvinken, misschien ook andere opties als offline website-data etc...

En daarna 'n keer Clear Now aanklikken... dan checken of 't wel goed gaat...

Locked