Windows vista hoeveel bit ?

Something not working? Like to see some additions? A new g33k-code? Post it here...

Moderators: D-vide, busyr

Locked
User avatar
spbeeld
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 6252
Joined: Sat Jun 08, 2002 1:00 am
Location: Dordrecht

Windows vista hoeveel bit ?

Post by spbeeld » Fri Feb 15, 2008 9:30 pm

Hay,

ik heb deze labtob gekocht

• Intel® Centrino® Duo
met Intel® CoreTM2 Duo
processor T5250 (1.50 GHz, 2MB L2 Cache, FSB 667 MHz)
• Groot 250 GB harde schijf.
• NVidia® Geforce 8600M GS gebasseerd op
PCI-Express-technologie met 512Mb GDDR2-geheugen
• 17" TFT breedbeeldscherm met
16:10 breedbeeldformaat
• Werkgeheugen 2 GB (beide bezet)
• 8x Multi-Standaard DVD/CD-Brander
ook Dual Layer & DVD-Ram¹
• DVI- en HDMI-aansluiting
• Geïntegreerde 1,3 megapixel webcam
met microfoon.
• 6 kanaals audio met digitale en analoge uitgang
ingebouwde speakers+subwoofer
4in 1 kaartlezer (SD/MMC/MS & MS-Pro)
• Draadloze WLAN IEEE 802.11 n-draft met
tot 300 mbps.
• Fast Ethernet 10/100 mbps en V.90 modem incl aansluit kabel


maar hoe kom ik erachter welke Bit ik heb met vista? 36 of 62 ?

peace
Mijn naam is haas. Echt, ik zweer het!

User avatar
yo
Diehard Poster
Diehard Poster
Posts: 697
Joined: Mon Jan 30, 2006 1:09 pm
Location: Rijswijk ZH

Post by yo » Fri Feb 15, 2008 11:07 pm

sjoo!! toe maar!

User avatar
spbeeld
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 6252
Joined: Sat Jun 08, 2002 1:00 am
Location: Dordrecht

Post by spbeeld » Sat Feb 16, 2008 4:44 pm

iemand met een antwoord?
Mijn naam is haas. Echt, ik zweer het!

User avatar
TijdGeest
BusyR.com Forum Junkie
BusyR.com Forum Junkie
Posts: 1871
Joined: Mon Jul 21, 2003 9:41 pm
Location: on the globe

Post by TijdGeest » Mon Feb 18, 2008 7:03 am

van kan je dat onder computer eigenschappen vinden oid

User avatar
busyr
roet
roet
Posts: 4863
Joined: Mon Feb 25, 2002 1:00 am
Location: Leiden
Contact:

Post by busyr » Sat Feb 23, 2008 1:06 pm

32 bit-versie laat volgens mij niet speciek zien in dat 'ie 32bit is, de 64-bit versie staat 't er wel bij..

Je kan ook kiezen:

Start / Uitvoeren / Winver

Dan krijg je 'n popup'je met je Windows-versie... daar zal 't ongetwijfeld bijstaan..

R!

btw, een ingebouwde 'subwoofer' in je laptop?? stoer!

Locked