Statusupdate

Talk about whatever...

Moderators: D-vide, Sen, busyr

Post Reply
User avatar
D-vide
Modder-eter
Modder-eter
Posts: 1902
Joined: Sun Jan 16, 2005 1:45 pm
Contact:

Statusupdate

Post by D-vide » Sun Jun 03, 2012 8:13 pm

Hoi iedereen,

Ik ben benieuwd hoe het met mijn lieve nostalgische vrienden is. Wat doe je nu? Ben je nog met muziek bezig? dit, dat, zus, zo. Zo nu en dan zie ik eens een optreden van 7Z voorbij komen, een workshop van Renger, hier en daar wat videoclips en optredens van Damascus. Maar ik ben benieuwd hoe het nu is. Eerst mezelf:

Niet veel te vertellen; Ik wil de Symfomaan nog steeds afmaken, maar het leven van een HBO-student is killing. Ik heb al weer een paar toffe beats liggen tailormade voor de Symfomaan en wat concepten in mijn hoofd, maar ik kom er in de drukte niet aan toe. Misschien dat de zomervakantie me meer te bieden heeft. Ik maak nog wel veel muziek en ben gek op het maken van muziek. Mijn studie ligt goed op schema en ik heb geen achterstanden, als het goed is ben ik eind volgend jaar dan eindelijk echt meester David. Hiernaast ben ik druk als gamejournalist voor www.games.fok.nl waar ik gratis games van krijg en veel nieuwsberichten voor moet plaatsen. Deze zomer ga ik weer lekker met mijn perspasje naar de Gamescom in Keulen :D

Hoe is het met jullie dan? een paar vraagjes. Sommige weet ik al ietwat van, maar het is misschien leuk om voor de andere BusyR'tjes te weten hoe het is. Gaan we:

Frans: Jou allereerst! Ik spreek je niet zoveel, maar je bent gewoon vader geworden. Hoe hard is dat? Nee, serieus. Hoe hard is dat? Is het genieten of veel slaap missen? of een beetje best of both worlds? Ik ben benieuwd.

Renger: Het laatste dat ik weet is dat je gitarist gestopt is. Gaar man! Nieuwe audities aan het houden? Op welke manieren ben je nog meer met muziek bezig?

Matthijs: Hoe bevalt het getrouwde leven? Ga je Frans al achterna in zijn vaderschap? En hoe zit het verder met muziek? Komt er naast Damascus nog een losse EP of een projectje?

Bob: Jij gaat ook alweer bijna trouwen! Ik ben er natuurlijk bij. Wat je tegenwoordig vooral doet weet ik niet echt. Ook workshops geven als Bob de poes? Ik zie je wel weer met Flevo met Maarten en Pelle erbij!

Martin: Ik zie je gelukkig nog wel eens op school. Je bijna-vrouw trouwens ook. Die doet dezelfde opleiding als ik. Nee echt! anyway: weet jij misschien hoe het met de nieuwe legendarische clip van Damascus zit? Ik ben erg benieuwd!

Tiewrap: waar blijft Ik (hartje) NL? Je zou Linda de Mol helemaal gek maken. Wat ben je zoal mee bezig de laatste tijd?

Ja en Rusp: Heeft iemand iets van hen gehoord? Laat die IJstweep maar komen! Hoe is het met Heleen en Ruben eigenlijk? Die zijn al goed een twee jaar getrouwd toch?

Atalaya: Ik denk dat jouw 7Z-firma nog steeds prima loopt, niet? Nog zelf met muziek bezig? Kunnen we binnenkort nog iets onverwachts uit de 7Z hoek verwachten?

Deef en Maik: JAaaaaaa ik weet wel wat er aan de hand is in Breukelen. Ik schijn er 2wekelijks te komen, maar mischien kunnen jullie zelf iets toelichten. Het wordt weer eens tijd voor een diss. Of jullie moeten tracks uitbrengen.

Remco: Jullie hebben toch begin dit jaar "Terug" uitgebracht? Of was dat vorig jaar? Loopt dat een beetje? Ik ben erg benieuwd!

Ben ik nog iemand vergeten? Voel je vrij om te praten enzo.

:sun: Liefde
Image

User avatar
tiewrap
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 9376
Joined: Thu May 06, 2004 11:46 am
Location: Leiden
Contact:

Re: Statusupdate

Post by tiewrap » Sun Jun 03, 2012 8:32 pm

over IK [HARTJE] NL: het enige wat ik zelf nog moet doen is een rapje opnemen voor een joint met Frans, Martin, ik de gek en Roald Schaap :-). En verder moeten er nog vocals opgenomen worden van jester of the king en de boel afgemixt enzo... laatste werk aan het artwork en dan is het echt klaar. Maar omdat ik telkens op mensen moet wachten (het is het waard, begrijp me goed, de tracks waarop ik wacht worden legendarisch,d at weet ik zeker), duurt en duurt het maar.

Hoe dan ook; in de tussentijd heb ik stiekem alweer bijna twee albums af, eentje genaamd boerman beats (dus vooral heel veel percussie en verder gitaartjes, basjes, strings) en eentje genaamd Place of peace. Die laatste wordt - goh- erg loungy/ ambient. Wanneer die uitkomen weet ik nog niet, heb wel al foto's gemaakt/ artwork liggen (te leuk om te doen :D ). Denk dat ik in de toekomst ook veel van dat soort muziek blijf maken, het ligt me wel. Was tipje van ons aller Joax, en en erg goede eigenlijk wel.

en ow ja, I don't give a ... for Linda de Snol. En de RFM dissen wordt wel steeds makkelijker, als ik zeg dat ik 4 albums release en jullie nog geen EP dan zou dat weleens niet eens zover bezijden de waarheid kunnen zijn :D

User avatar
tiewrap
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 9376
Joined: Thu May 06, 2004 11:46 am
Location: Leiden
Contact:

Re: Statusupdate

Post by tiewrap » Sun Jun 03, 2012 8:34 pm

ow vergeet ik nog dat ik ook nog remixes voor ik hartje nl wil laten doen. daar ga ik dan wel een deadline op zetten, zo van: niet af? pech dan :P

User avatar
DeLeeuweZoon
Serious Bandwidth Consumer
Serious Bandwidth Consumer
Posts: 4962
Joined: Fri Sep 13, 2002 7:38 pm
Location: In mijn nieuwe studiotje!
Contact:

Re: Statusupdate

Post by DeLeeuweZoon » Mon Jun 04, 2012 1:39 pm

Yo!
ja, onze Gitarist is nu weer ernstig aan het kijken of het met betere gehoorbescherming niet TOCH nog kan!! dus, hopen dat het goed komt met die Boy!

Verder zijn we hard aan het werk om toch eindelijk eens met een volledig album te kunnen komen, maar dat kost tijd als je het goed wil doen.. wel hebben we 'n maandje of anderhalf geleden 'n clip uitgebracht.. die heb je vast al wel eens gezien.. maar toch:
http://www.youtube.com/watch?v=n7P6aWceTuI

Daarnaast ben ik ook zeer druk geweest met het afronden van de eerste EP van mijn vrouw.. uiteindelijk heb ik besloten het Mixen en Masteren uit te besteden, en dat is nu ook bijna klaar.. Ik heb inmiddels 3 van de 5 tracks gehoord, en dat klinkt als een klok!! :)

Natuurlijk maken we daar ook weer video's bij, want het leven is nog niet drug genoeg haha! :D

en zo gaan weer we vrolijk verder!!
"Dus loop nooit geblinddoekt over de straaten!" - thanks voor de tip ouwe!

User avatar
spbeeld
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 6252
Joined: Sat Jun 08, 2002 1:00 am
Location: Dordrecht

Re: Statusupdate

Post by spbeeld » Mon Jun 04, 2012 3:41 pm

Goed om te lezen.

Ik werk drie dagen in de week als jongerenwerker bij het Zendings Diaconessen huis in Amerongen (www.zdh.nl). Dat kan je zien als een protestantse zuster orde die zich inzetten voor hun mede mens. Ik realiseer hier het jongerenwerk en dat is een flinke kluif. Het is vooral veel pionieren en dingen opstarten. Erg leuk!

Ik ga inderdaad bijna trouwen. Over drie weekjes wel te verstaan. Erg leuk en spannend! Ik ben niet bang dat ik burgerlijk wordt want Maria zit zo niet in elkaar. Ik heb met Michael het'Stippen, Stickers, en Stempels' project afgerond en dat moeten we alleen nog opnemen. Daarnaast schrijf ik solo altijd wel wat, en zijn we druk bezig voor het tweede album van damascus. In onze nieuwe woning komt sowieso een opname studio, dus tegen augustus hoop ik weer wat projecten op cd te hebben. Naast muziek ben ik serieus bezig met het schrijven van mijn eerste boek 'Waarom vrouwen shoppen, en mannen pornografie kijken', wat voornamelijk over mijn jeugd zal gaan.

Naast dit alles ben ik sinds kort groupy van Maggies bookshop omdat mijn favoriete band, the red flag movement, niet erg productief is. Echt gave muziek met gitaren enzo.. Nee serieus, ik digg die shit! Ik geef alleen geen workshops meer omdat ik mij dan teveel in het hiphophokje gedrukt voel. Als ik optreed is dat alleen nog maar in kleine kunnstzinnige cafetjes. Dat bounchen onstage is een beetje voorbij.

Dus dat!
Mijn naam is haas. Echt, ik zweer het!

User avatar
D-vide
Modder-eter
Modder-eter
Posts: 1902
Joined: Sun Jan 16, 2005 1:45 pm
Contact:

Re: Statusupdate

Post by D-vide » Thu Jun 07, 2012 10:53 pm

Leuk om te lezen allemaal!

@Tie: Wanneer komen de eerste snippets?

@Bob: Ik zie je over twee weken in elk geval. Komen er ook nog snippets van jouw projecten?

@rengeteng: hopen dat het goed afloopt! Laat me weten als je nog eens een workshop geeft, trouwens :)
Image

User avatar
tiewrap
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 9376
Joined: Thu May 06, 2004 11:46 am
Location: Leiden
Contact:

Re: Statusupdate

Post by tiewrap » Fri Jun 08, 2012 6:03 am

eerste snippets? ehh... onder een steen geleefd? :-) Verouderd, maar toch: http://www.tiewrap.nl/audio/nl/overzicht.mp3 en verder www.tiewrap.nl/ikhartjenl (3 volledige tracks :P)

DA-BOS
Diehard Poster
Diehard Poster
Posts: 743
Joined: Tue Jul 05, 2005 1:57 pm

Re: Statusupdate

Post by DA-BOS » Tue Jun 19, 2012 12:41 am

Hee Beste mensen,

nadat ik onze Dvide laatst tegenkwam in de buurtsuper en we het zo even over het forum hadden dacht ik ook maar eens een up-date te geven.

Ik heb in februari 2012 eindelijk dan mijn studie SPW 4 afgerond ! Ben ik nog steeds erg blij mee ! Heb een tijdje moeten zoeken naar werk. Op het moment ben ik erg gezegend want ik heb sinds een 4 tal weken een vaste baan in de zorg als woonbegeleider bij Abrona. Dit is voor 24 uur !

Daarnaast ga ik deze zomer weer met AthletesinAction op project. De meesten onder ons denk ik niet onbekend. Dit jaar ga ik met een team naar Barcelona ! Heb ik al veel zin in !

Van AthletesinAction maak ik de brug naar muziek omdat ik sinds 2010 de droom heb gekregen om een eigen album te maken voor het goede doel ! En dit goede doel is een kerk/organisatie genaamd Towers of Hope uit Zuid-Afrika die ik ook via AIA heb leren kennen toen wij daar met ons team in de zomer van 2010 op project waren ! Ik ben hier lanzaam aan mee bezig en er moet nog steeds heel veel gebeuren ! Ik kan dus ook niet echt zeggen wanneer het af gaat zijn maar dat is op dit forum niet echt een big issue denk ik !
Ik kan dit album natuurlijk niet in mijn eentje maken en heb zodoende hulp van Mattheus bij het opnemen en het releasen. Arjen en Arend hebben respectievelijk het artwork en de site op zich genomen waarvoor natuurlijk mijn grote dank ! Bij deze wil ik ook een beroep op de producers/beatmakers onder ons. Ik heb veel ideeen en ben creatief genoeg maar het helpt wel ontzettend om samen te kunnen werken met anderen aan producties ! Gelukkig heb ik in de persoon van D/vide al 1 iemand gevonden waarmee ik de titeltrack heb kunnen maken en ik durf te zeggen dat dit wel een banger in potentie is ! Jullie horen wat dit betreft zeker meer van mij in de toekomst en schroom aub niet om mij te benaderen voor samen te werken !

Ik heb om maar in de muziek te blijven hangen de laatste tijd ook 3 audities gedaan bij muziekopleidingen gedaan, Hiervan heb ik de 2de ronde bij de HKU music and technology gehaald maar ik wacht nog op reactie !

Ik ga natuurlijk naar Flevo, Maae jammer genoeg niet als artiest, Ik had een goede duidelijke mail gestuurd naar de organisatie maar heb jammer genoeg geen reactie gehad, Dus ik ga weer gezellig als parkeerwachter !

peace Ruben AKA Sense

User avatar
spbeeld
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 6252
Joined: Sat Jun 08, 2002 1:00 am
Location: Dordrecht

Re: Statusupdate

Post by spbeeld » Tue Jun 19, 2012 11:07 am

Haha ruben ouwe parkeerwachter ;-)

Ik wil best een nummertje met je maken. Stuur maar een beat of iets,
Mijn naam is haas. Echt, ik zweer het!

User avatar
tiewrap
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 9376
Joined: Thu May 06, 2004 11:46 am
Location: Leiden
Contact:

Re: Statusupdate

Post by tiewrap » Tue Jun 19, 2012 4:50 pm

DA-BOS wrote: Arjen en Arend hebben respectievelijk het artwork en de site op zich genomen waarvoor natuurlijk mijn grote dank !
Dat 'respectievelijk' kun je beter weglaten, die scheiding van taken is niet zo eenvoudig aan te geven. wordt wel dope tho. :bier:

DA-BOS
Diehard Poster
Diehard Poster
Posts: 743
Joined: Tue Jul 05, 2005 1:57 pm

Re: Statusupdate

Post by DA-BOS » Tue Jun 19, 2012 10:52 pm

spbeeld wrote:Haha ruben ouwe parkeerwachter ;-)

Ik wil best een nummertje met je maken. Stuur maar een beat of iets,
haha die Bob toch, ik hoop op je bruiloft te komen man, waar kan ik jullie trouwkaartje ook al weer vinden ?

vind wel grappig datje aangeeft wel samen te willen werken omdat ik je een half jaar geleden heb benaderd voor een nummer op mijn album maar toen zei je dat niet meer te doen dus ik volg je nu ff nie. Ik hoor het wel

Alvast veel succes en Zegen nog met de voorbereidingen !

User avatar
D-vide
Modder-eter
Modder-eter
Posts: 1902
Joined: Sun Jan 16, 2005 1:45 pm
Contact:

Re: Statusupdate

Post by D-vide » Sun Jun 24, 2012 10:17 pm

DA-BOS wrote:
spbeeld wrote:Haha ruben ouwe parkeerwachter ;-)

Ik wil best een nummertje met je maken. Stuur maar een beat of iets,
haha die Bob toch, ik hoop op je bruiloft te komen man, waar kan ik jullie trouwkaartje ook al weer vinden ?

vind wel grappig datje aangeeft wel samen te willen werken omdat ik je een half jaar geleden heb benaderd voor een nummer op mijn album maar toen zei je dat niet meer te doen dus ik volg je nu ff nie. Ik hoor het wel

Alvast veel succes en Zegen nog met de voorbereidingen !
Ik denk dat het met Bob hetzelfde als ik is. Hadden we het in de supermarkt ook even over. Soms zit je gewoon even in een periode dat zoiets als een track of muziek maken even uitzichtloos is omdat er nog zoveel voor ligt als je zoiets wil doen. Nu de bruiloft een beetje achter de rug is zal hij wat meer uitzicht hebben. Same here met mijn studie.

Oh en bob, ik wil ook een track met jou. Heb ik nog nooit gedaan, dat kan echt niet. Renger erbij en knallen met zijn drieën :D
Image

User avatar
spbeeld
BusyR.com Forum Spammer
BusyR.com Forum Spammer
Posts: 6252
Joined: Sat Jun 08, 2002 1:00 am
Location: Dordrecht

Re: Statusupdate

Post by spbeeld » Sun Jun 24, 2012 10:34 pm

Is cool man,


Hook me up!
Mijn naam is haas. Echt, ik zweer het!

User avatar
Kiév
BusyR.com Forum Junkie
BusyR.com Forum Junkie
Posts: 2085
Joined: Mon Oct 06, 2003 7:51 am
Location: @ het zonnige zuiden
Contact:

Re: Statusupdate

Post by Kiév » Thu Jun 28, 2012 12:08 am

Ik wil een track met Renger.
Desnoods word het comedy :D
less sugar
more butter

Post Reply